Jevnaker

Back Aktuelt Konserter Sommerkonsert med CC Cowboys

Sommerkonsert med CC Cowboys

  • PDF

altSuksessen med sommerkonsert på Thorbjørnrud ga så mye mersmak, både for arrangører og publikum, at en ny opplevelse kan annonseres fredag den 17. august.

Arrangørene (Scenelauget) har fått stor pågang fra publikum, for at de skulle få til en ny konsert i 2012. Denne utfordringen har de tatt og arrangørene har fått tak i en av Norges beste liveband,  CC Cowboys.


CC Cowboys gjorde rent bord første gang de var på Jevnaker i 1991. Da spilte de for et overfylt lokale på Kokkestua på HG. Billettsalget gikk unna og man kunne desverre ikke slippe alle inn. Det var mange som da måtte stå utenfor en kjempe konsert det ennå prates om.
altÅrets sommerkonsert har mye større kapasitet, slik at flere skal få sjansen til å få oppleve bandetdenne gangen.
Scenelauget gleder seg over at de har fått Cowboyene til Jevnaker på deres sommerkonsert. "Dette blir utrolig idyllisk, med beliggenheten til Thorbjørnrud rett ved Randsfjorden, sol og sommer i august og utrolig engasjerte musikere. Dette kommer til å bli et arrangement man vil huske i lang tid. Det ligger ann til at vi krydrer kvelden med en flere lokale overraskelser, men dette er ikke på plass riktig ennå", sier karene i Scenelauget.

Jubileumskonsert
Men en annen god nyhet om sommerkonserten er at Sparebank 1 Jevnaker og Lunner har 150 års jubileum i 2012. I den forbindelse ønsker den lokale Sparebankstiftelsen å gi en jubileumsgave til bankens kunder i Jevnaker, Lunner og Nittedal. Dette gjøres i form av rabatterte billetter til konserten på Thorbjørnrud med CC Cowboys.
Arrangørene opplyser om at billetter vil bli solgt på Billettservice som sist, mens de rabatterte billettene vil bli solgt i bankens lokaler på Jevnaker, Harestua eller Nittedal. 
Start dato for billettsalg kommer seinere.

altCC Cowboys
Fredrikstadbandet tok Norge med storm i 1990 med den legendariske skiva Blodsbrødre. De fikk Spellemannspris for årets nykommer dette året. Derfra kom slagerne på rad og rekke. Hvem glemmer høydare som Harry, Tigergutt, Nå kommer jeg å tar deg med flere. I fjor ga de ut sitt kritikerroste album 40 Beste, noe som sier at bandet har en lang og solid karriere bak seg.CC Cowboys har turnert land og strand rundt og spilt sine låter for et stort publikum.
Bandet strekker seg fra rockens sjanger til vakre balader som bare CC Cowboys får til.
Nå har de bestemt seg for at det var på tide å besøke Jevnaker igjen, 21 år etter suksessen på Kokkestua.

Video: Kanskje du behøver noen
Låta: Synder i sommersol
Låta: Tigergutt

CC Cowboys hjemmesider

Foto:
Per Heimly
Privat
Fredrik Pedersen

Sist oppdatert mandag 19. mars 2012 11:54