Jevnaker

Back Dans og teater Shakespeare på Tosobråtan

Shakespeare på Tosobråtan

  • PDF

alt6. trinn på Toso skole satte opp "En midtsommernattsdrøm" på Tosobråtan.

De siste uker har 6.trinn på Toso skole hatt fullt kjør med øvinger, rydding av teaterscenen og tilpassing av kostymer.
Masse arbeid som har vært holdt hemmelig for foreldre og andre. Det skulle bli en overraskelse.
Og en virkelig stor overraskelse ble det. Med generalprøve på onsdag og tre forestillinger på torsdag var løypa lagt.
Første forestilling ble spilt for 350 elever fra Toso skole og noen gjester. Andre forestilling ble sett av elever fra Jevnaker skole og flere gjester. Mens den tredje forestillingen var forbeholdt foreldre og familier. Til sammen et publikum på over 500.

I en av Jevnakers flotteste utescener, midt i skogen ovenfor Toso skole, ventet oss et vakkert skue. Scenen var som skapt for landskapet fra Shakespeares stykke. Her fikk man oppleve den djevelske og humoristiske alven Pukk som klarte å lage et sant virvar i kjærlighetshistoriene som utspant seg. På oppdrag fra alvekongen Oberon skulle Pukk ut å hjelpe til med kjærligheten, men Pukk`s vesen får virkelig rotet det til. Og med kjærlighetshistorier med mange involverte skjer det mye rart.
Forestillingen var en fryd for både øyne og ører og avslutningen med "Paradise" viser at lar man kjærligheten rå, går alt godt.

Forestillingen var spekket med talentfulle 6.klassinger som virkelig fremførte et teaterstykke. Man skulle tro dette var en teatergruppe og ikke et skoletrinn. Alle elevene var med og skapte en magisk time i Tososkogen.
Bak som to eminente instruktører sto lærerne Beate og Ingrid Sofie som hadde gjort en fantastisk jobb.

alt alt

alt alt

alt alt

alt alt

alt alt

Sist oppdatert torsdag 07. juni 2012 14:41