Jevnaker

Back Bo på Jevnaker Dugnader Nytt år, nye muligheter

Nytt år, nye muligheter

  • PDF

altJevnaker med blanke ark og fargestifter tel....

Året i fjor ga gode pekepinner på at det rører seg i bygda vår. Mangt kunne vært nevnt, men denne artikkelen skal være fremtidsrettet, så blikket rettes mot det nye året, som ligger klar til å produsere nye spennende muligheter for alle og enhver som ønsker det.

Muligheter
2013 starter med en stor haug av nye uoppdagede prosjekter, ideer og påfunn. Disse ligger og ulmer i "Hvermansen" og bare venter på antenning. Denne gnisten kan det være at du sitter på. Det kan være at du er den siste avgjørende brikken som får det hele til å rulle som en våryr snøball.
Luft dine ideer med andre, det kan hende at det antenner gnisten og et nytt spennende prosjekt, en dugnad for å rydde frem gamle severdigheter, et allsidig påfunn eller den store happeningen blir utfallet.

Noe på gang...
Jevnaker kommune ønsker å satse stort på forebyggende arbeid i bygda vår. Her finnes mange muligheter til samarbeid og gode prosjekter mellom mange. Her kan man tenke mange spennende samarbeidsformer på tvers av lag og foreninger, næringsliv, kommune og privatpersoner.

altDet blir igangsetting av båtturisme med båten Haud på Randsfjorden i løpet av året. Ny brygge vil i denne forbindelse settes opp på Thorbjørnrud. Dette vil gi mange muligheter for andre prosjekt i tilknytning til dette.

I budsjett for 2013 er det satt av en god del midler til bygging og utforming av Strandpromenaden. Med å skape en samarbeids- og dugnadsånd kan vi på Jevnaker skape mye sammen med disse midlene.

Jevnaker 2020 har som motto at "året 2013 satte vi spaden i jorda". Dette innebærer mange muligheter for å løfte bygda vår til nye høyder til glede for oss som bor her og de som kommer på besøk til oss.

Ressurser
Jevnaker har mange ildsjeler og kreative personer som er en viktig ressurs for livet i bygda vår. Det finnes mange lag og foreninger som yter mye godt arbeid rundt om. Det finnes velvillige næringsdrivende og grunneiere som er gode samarbeidsparter og ressurspersoner for bygda.

altMed et slikt grunnlag, med store, hårete mål, med dine ideer og pågangsmot, ligger de blanke arkene klare til å bli et vakkert maleri.
Foren kreftene i gode samarbeidsallianser, gi rom for alle og husk for all del; ingen ide er for dum, om den virker sprø kan den gi inspirasjon til nytenkning og være gnisten som antenner det virkelige store prosjektet som setter bygda vår på hodet.

Jevnakerportalen er til for å brukes av alle i bygda. Spre dine ideer, arrangement og crazy påfunn. Til inspirasjon og glede for mange andre. Jevnakerportalen kan være limet som samkjører og sprer all lidenskap som finnes for bygda vår

Leve galskapen
Ja, det er lov å være gal, det er lov å være kreativ og det er lov å være god. Det er absolutt lov og ikke være noen av delene også, du er alikevel en like viktig brikke for å skape i bygda vår, fordi det trengs mange hender i dugnaden, og alle kan bidra med sitt.
Det er slik vi blir et godt fungerende og trivelig samfunn, ei god bygd og et godt sted å trives.

Hva venter du på?
Opp å hopp!
Bli gal, gled deg selv og oss andre rundt deg.

Sist oppdatert lørdag 05. januar 2013 15:26