Jevnaker

G13 på Talent Cup Hamar

  • PDF

altI et ledd i utvikling av spillere i JIF fotball har G13 vært på HamKam`s talent cup.

JIF fotball ønsker å være en breddeklubb, som gir tilbud til alle som ønsker å spille fotball inærmiljøet. Dette fordrer igjen at klubben gir spillerutvikling på de forskjellige nivå barn ogunge befinner seg i. 
Noen utvikler seg raskere, blir høyere og teknisk bedre, mens andre trenger litt mer tid pådet samme.
For at klubben skal beholde barn og unge lengst og best mulig innen fotball jobbes det myemed at man differensierer. Dette betyr igjen at hver spiller må få utfordringer på sitt nivå slikat alle føler en god mestring. Fotball skal være gøy for alle og det skal gis utfordringer somunderbygger dette.
Det er like viktig å gi en spiller som sliter med treffet på ballen læringsmestring, som en somhar det gode skuddet. Begge trenger videreutvikling på sitt nivå, slik at fotballen blir morsom.

JIF fotball har som en del av dette sendt de mest ivrige og de på høyest nivå til HamKam talent cup 2013. Dette er et samarbeid mellom klubbeneJIF, Harestua og Lunner. Her ble det plukket ut spillere som man mente hadde det nivået som trengtes for å kunne delta på en slik turnering.

alt alt
Det samme laget var invitert på Hamar Talent Cup i 2013. Her så man fort at nivået på gutter i denne klassen var meget høyt. Det ble derfor bestemt at man skulle videreutvikle egne spillere samt lage et samarbeid med flere Hadelandsklubber, for å kunne få noe utbytte av opplegget.
G13 - 2013 er nettopp et slik lag.

Trenere var klar over det høye nivået og ambisjonene gikk på at denne cuen var en god trening og en god mulighet for videreutvikling av spillerne.
Som en stor inspirasjon for guttene stilte A-lagstrener og ex. elitedivisjonsspiller, Lars Lafton, opp med treningsmål og utfordringer laget skulle fokusere på denne helga.

Hamar Talent Cup trekker til seg landets absolutt beste lag og nivået er høyt. Her møter man vinnere av Norway Cup og satsningslag fra hele Norge. Eliteklubbene er godt representert. Dette gir tøff motstand, men man får en god pekepinn på hvor høyt Jevnaker ligger an i forhold til satsning ellers rundt om i landet.
Jevnaker G 13 møtte dette med godt pågangsmot og høyt fokus på læringsmålene de var gitt på forhånd. Nivået er som sagt høyt, men Jevnaker er fullt på høyde til tider. Allikevel måtte man se seg slått gang på gang. Men i sluttspillet møtte de en motstander de tapte mot i fjor. Her gjorde de en meget god jobb og styrte kampen som endte med seier.
På tross av nederlag, så man at laget jobbet meget bra med de målene de hadde satt seg.

Her får de som er mest ivrige en mulighet til å spille fotball med andre på sitt eget nivå. Inspirasjonen var stor og gutta gledet seg til å komme hjem til laget sitt for å videreformidle det de hadde lært denne helgen.

Som gode sponsorer av denne satsningen på barn og unge i Jevnaker må nevnes:
Randsfjord Rør AS
Ringerike Solskjerming
Langli Transport
Sparebanken 1 Ringerike Hadeland
Nordic Isoelementer

alt alt

Sist oppdatert mandag 02. september 2013 13:38